Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ, какъв е този датчик?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пристигат и снимките!!!!

А за проследяването просто е навъзможно всичко там е с кабели и няма място от къде да погледнеш.

А и неска си направих 100 км и нищо не усетих да има
    Attached Files

Comment

Нещо от газовото ти е колега.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Е, не това незнам какво и аз. На предишната снимка се виждаше сякаш взема и захранване, но не. Не е нито едно от двете ми предположения, но е от газовата.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Според мен е бомба Я не се вталясвай колега а карай,може просто преди да не си му обърнал внимание че е било там
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

На мен ми прилича на температурен датчик от газовата у-ба. Може би е бил монтиран на изпарителя в бронзов или алуминиев корпус с резба отвън. Възможно е да се е отлепил от корпуса...
            Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
            Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Ми не знам робигас каза, че не е от газовата ама за сега няма никакви проблеми. А сигурно преди да се разглоби е било от долната страна. Ще видим ...

Comment

Хубу де колега, как не можеш да видиш къде вървят и към кое се свързват тия кабели, тука ебаси гадаенето се вихри, така може да си дъвчим поне седмица......предполагам че ако беше свалил акум, махнал тва онова, щеше да разбереш.......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Махни датчика и най-вероятно ще си покаже за какво служи. Иначе ми прилича на термо датчик.

Comment

От новите снимки,мога да предположа,че е термо или барорезистор,изскубан от някъде.По периферията на щитчето още има следи от лепило.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                    X